Tuinwinkel

Openingstijden

Tuin Winkel

Meststoffen

Ieder jaar is er weer compost te koop. Vraag ernaar in de winkel

Jonge plantje

Tijdens de open dag in mei is er weer een flink aantal plantjes te koop. Handig als je opkomst van het zaaien niet is gelukt.

Gereedschap

De winkel heeft een assortiment hulpmiddelen te koop.

Zaden

Niet alleen aan het einde van het jaar zijn er zaden te koop via Garant zaden. De winkel heeft altijd een mooie collectie.

Aardbeien

Aardbeien plantjes zijn altijd na de zomer te bestellen. We houden je op de hoogte in de nieuwsbrief.

Onze winkel geeft u de mogelijkheid om artikelen aan te schaffen die je voor het werk en onderhoud in de volkstuin nodig hebt. De leiding van de winkel is in handen van  Tjalling Faber en Hein van der Horst. Daarnaast zijn er een groot aantal mensen die ons helpen in de periode dat de winkel open is. Deze helpers zijn leden die hun algemeen werk doen in de winkel. Ook helpen zij op de Open Dag en de oogstdag.  De eerste werkzaamheden voor de tuinwinkel beginnen al vroeg in het jaar.
De zadenlijsten waarop u bestelt, worden verzameld en naar de leverancier gezonden. Daarna komen de zaden en de pootaardappels binnen en moeten deze aan u uitgeleverd worden. Vervolgens kan de winkel weer worden ingericht voor de verkoop van de artikelen. Er wordt voor gezorgd dat zand, compost, tuin- en potgrond op voorraad zijn. Verschillende soorten meststoffen, zaad en vele andere artikelen zijn verkrijgbaar. De prijslijst met de meest gangbare zaken vind u hier.

Tevens kunt u bij de medewerkers terecht voor advies en goede raad betreffende de materialen. Is er iets dat u niet vindt in de winkel, vraag het gerust en het kan misschien wel worden geregeld.

Indien u iets nodig heeft buiten de openingstijden van de winkel, vraag dan even naar Tjalling of Hein. Bij aanwezigheid zijn zij altijd bereid u ter wille te zijn. Kom gerust eens langs in de winkel om ons aanbod te bekijken. 

Voor vragen over de winkel kunt u terecht bij winkel@dewindhoek.com